Antena Căutare

PDL cere demiterea vinovatilor de blocarea softului pentru clasa pregatitoare

Parlamentarii democrat-liberali cer demisii dupa ce inscrierea in clasele I si pregatitoare a fost blocata de softul ministerului care nu a functionat inca din prima zi.

"Inscrierea la scoala in clasa pregatitoare sau in clasa I este o sarbatoare in viata fiecarui copil si nu este permis nimanui sa compromita un asemenea eveniment. Intelegem ca ROEDU.NET este o structura in subordinea Ministerului care nu a asigurat functionarea sistemului de inscriere la clasa pregatitoare si clasa I", se arata intr-un comunicat semnat de catre deputatii PDL membri ai Comisiei de invatamant a Camerei.

Clasa Pregatitoare a ratat startul: Softul de inscriere nu functioneaza

Comunicatul ii solicita ministrului Catalin Baba o analiza corecta si lucida a conditiilor care au dus la blocarea softului si demiterea urgenta a angajatilor MECTS responsabili de acest lucru, scrie Mediafax.

Ministrul Educatiei despre softul defect pentru inscrieri in Clasa 0: Daca este vorba despre neglijenta in serviciu, vor fi sanctiuni

Foto: Intact Images

Surse: PDL o sacrifica pe Roberta Anastase. Se va retrage pentru sefia CJ Prahova... Marko Bela ar putea parasi coalitia de guvernare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x