Antena Căutare

PDL va boicota referendumul

Colegiul Director al Partidului Democrat Liberal a decis sa boicoteze referendumul. Decizia s-a luat cu o singura abtinere.

UPDATE 14:20 - Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat ca decizia PDL de a boicota referendumul reprezinta un atentat la democratie. In opinia lui Tariceanu, Traian Basescu este "un om terminat".

UPDATE 13:50 - Premierul Victor Ponta sustine ca boicotarea referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu este ilegala. Ponta a declarat ca Traian Basescu si PDL actioneaza neconstitutional si infractional, deoarece legea prevede ca impiedicarea prin orice mijloace a dreptului de a participa la referendum se pedepseste cu inchisoare de la sase luni la cinci ani si interzicerea unor drepturi.

Premierul Victor Ponta a afirmat ca decizia PDL de a boicota referendumul incheie "legenda lui Basescu cel curajos, care se prezinta in fata poporului" si dovedeste ca presedintele suspendat este "un las si un mincinos".

Partidul Democrat Liberal le cere membrilor si simpatizantilor sai sa nu se prezinte la referendumul din 29 iulie. Totusi, partidul isi va trimite observatorii pentru a supraveghea desfasurarea votului de duminica si pentru a bloca eventuale tentative de falsificare a rezultatului.

Aseara, presedintele suspendat Traian Basescu a declarat ca ia in calcul boicotarea referendumului pentru a nu legitima "lovitura de stat".

Senatorul Cezar Magureanu este anchetat de DIICOT. 256 de domicilii au fost perchezitionate... Primarii PDL vor organiza petreceri campenesti si partide de pescuit pentru a-i tine pe alegatori departe de urne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x