Antena Căutare

Ponta: Basescu "le-a dat teapa" celor de la UNPR

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat duminica, la Botosani, ca presedintele Traian Basescu i-a pacalit atat pe cei din PDL, cat si pe membrii UNPR ca dupa motiunea de cenzura va fi facuta remaniere guvernamentala.

Presedintele PSD a spus intr-o conferinta de presa ca Traian Basescu a promis, inaintea motiunii de cenzura, o remaniere guvernamentala, dar ca aceasta nu a mai fost operata.

"Ne-a spus ca va face remaniere dupa motiune, ati vazut ce remaniere s-a facut. Ii prosteste pe toti. Pe cei de la PDL foarte bine ca-i prosteste. Pe ceilalti tradatori foarte bine ca-i prosteste, asa si merita. Un tradator nu merita decat sa razi de el. Urma sa primeasca UNPR nu stiu ce functii, nu stiu ce ministri. Foarte bine ca le-a dat teapa domnul Basescu", a declarat Victor Ponta.

Acesta a mai afirmat ca Traian Basescu nu intentioneaza sa salveze economia privata din tara, asa cum a promis si ca singurii care vor fi salvati sunt membrii PDL.

"Domnul Basescu ne-a spus ca salveaza economia privata. Singurii pe care vrea sa-i salveze sunt doamna Udrea, domnul Videanu si cu domnul Blaga, cu domnul Berceanu si PDL-ul", a adaugat Ponta.

CSAT a hotarat elaborarea unui plan prevenire si combatere a evaziunii si finantarii terorismului... CCR a publicat motivele pentru care taierea pensiilor e NECONSTITUTIONALA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x