Antena Căutare

Ponta vs. Basescu. "Basescu merge la Bruxelles pentru ca are datorii acolo"

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au "luptat", marti, in discursuri mediatice.

Basescu a declarat ca este un moment dificil pentru toata lumea, nu numai pentru Romania, deoarece nimeni nu este multumit de propunerea facuta de Van Rompuy de a reduce fondurile Romaniei cu 7-8 miliarde de euro. De asemenea, acesta a mentionat ca ar fi simtit ca nu si-ar fi indeplinit atributiunile daca intr-un moment dificil ar fi pasat raspunderea catre primul-ministru, care nu poate avea decat o responsabilitate delegata.

"Stiu ca am potential mult mai mare decat Victor Ponta!"

Premierul Victor Ponta a sustinut, luni, ca presedintele Traian Basescu are "datorii de platit" la Bruxelles.

"Nu se poate sa mearga Traian Basescu la Bruxelles sa zica - nu ma intereseaza ca Romania nu mai primeste bani pentru politica agricola comuna si pentru coeziune, ma intereseaza sa nu-i supar eu pe cei care m-au ajutat in vara sa raman presedinte impotriva a 7,4 milioane de romani. De ce nu m-a lasat Traian Basescu sa merg la Bruxelles? El are de platit datorii acolo. Ori, noi ii cerem sa se gandeasca la Romania, nu la scaunul lui si la datoriile lui personale", a spus Ponta.

In schimb, Traian Basescu a declarat ca ideea lansata in spatiul public potrivit careia ar avea datorii de platit la Bruxelles este "o dezinformare ticaloasa", el sustinand ca nu are "nicio datorie fata de nimeni" si ca lideri occidentali care s-au exprimat in vara au aparat statul de drept.

Sursa: Antena3

Sondaj: "Greii" ARD au sanse mari sa NU intre in Parlament... Un primar PDL si-a sters cu trafaletul poza de pe bannerele electorale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x