Antena Căutare

Ponta: "Boc este incompetent si mult prea slugarnic"

Presedintele PSD, Victor Ponta, a pornit un nou atac la adresa guvernului condus de Emil Boc. Seful social-democratilor l-a numit pepremier "incompetent si multprea slugarnic".

"Sunt nenumarate ordonante aberante date de Boc. Boc, nu intamplator, este prim-ministrul cu cele mai multe ordonante si proiecte de legi declarate neconstitutionale, pentru ca este si incompetent si este si mult prea slugarnic", a spus Ponta.

"Orice fel de ordin ii da presedintele Basescu, se apuca repede si il scrie intr-o ordonanta sau intr-o lege. Cred cu tarie ca toate ordonantele date de Emil Boc sunt nişte prostii si trebuie combatute in orice fel", si-a continuat liderul social-democrat atacul.

Victor Ponta a mutat apoi tirul spre PNL, spunand despre liberali ca ar trebui sa-si concentreze nemultumirie spre guvern si presedinte, si nu spre PSD.

"Nu am niciun conflict cu ei . Nu inteleg atitudinea din ultimele zile in care mai mult ne injura pe noi decat pe Basescu si pe Boc. Noi nu o sa raspundem la chestia asta si o sa ne ocupam tot de PDL", a spus Ponta in cadrul unei conferinte de presa.

Basescu este in vizita de stat in Polonia... Emil Boc: "Din toamna, eliminam impozitul forfetar, iar cota unica va ramane la 16%"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x