Antena Căutare

Ponta: Geoana mi-a spus ca nu pleaca de la Senat, cu riscul de a fi sustinut de PDL si UNPR

Victor Ponta a fost invitat luni seara la emisiunea "Sinteza Zilei" sa explice adevaratul motiv al excluderii lui Mircea Geoana din PSD.

Citeste principalele declaratii ale lui Victor Ponta!

"Eu nu am un razboi personal cu dansul. Pe majoritatea membrilor comisiei care au luat aceasta decizie nici macar nu-i cunosc."

"Noi am dorit sa pastram functia de presedinte al Senatului, pentru ca este cea care, conform Constitutiei, este cea care permite inlocuirea sefului statului, in cazul suspendarii acestuia. Noi nu am tinut ca functia sa revina neaparat PSD. Putea sa fie, foarte bine, si un liberal. Cineva cu adevarat diferit de alternativa Basescu."

"Geoana nu a reusit sa treaca peste frustrarea pierderii alegerilor din 2009. A ramas marcat si de pierderea alegerilor interne.
Am fost foarte dezamagiti nu doar de episodul Vantu, ci si de sansa de a ne schimba viata. Infrangerea a fost a tuturora."

"Atitudinea domnului Geoana ne-a demonstrat ca nu poate accepta niste criterii bine stabilite in interiorul aliantei USL. A declarat in diferite interviuri ca isi doreste sa fie presedinte, functie care conform protocolului, ii este rezervata domnului Crin Antonescu."

"Daca Geoana renunta la sefia Senatului si ne ajuta sincer, am putea sa luam decizia de a nu-l exclude din PSD."


"Domnul Geoana mi-a spus textual: < Nu, eu nu plec din functia de presedinte al Senatului, cu riscul de a fi sustinut de PDL si UNPR. Este foarte grav.>"

"Eu nu am vrut ca domnul Geoana sa fie exclus. A fost o masura extrema. Noi am cerut ca domnul Geoana sa fie inlocuit de un membru al USL."

"A fost o problema de incredere. PNL-ul putea crede ca vrem si functia de presedinte ca ii pacalim."

"Domnul Geoana a ramas in functie pana acum in Senatul Romaniei cu sprijinul fatis al PDL-ului si UNPR-ului. Cum sa te aliezi cu dusmaniii nostrii ca sa-ti pastrezi o functie?!"

Victor Ponta: Geoana ne-a luat bata de baseball si acum fugim sa o luam inapoi



Foto: Intact Images

Victor Ponta: Geoana ne-a luat bata de baseball si acum fugim sa o luam inapoi... Mircea Geoana: Prietenii mei care m-au tradat vor fi executati in acelasi mod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x