Antena Căutare

Ponta refuza mafia din PDL: Flutur, Falca, Udrea sau Anastase n-au ce cauta in USL!

Victor Ponta este categoric in ceea ce priveste migrarea unor pedelisti la USL dupa modelul Frunzaverde: anumite personaje politice nu au ce cauta in uniunea social-liberala.

Liderul PSD a dat vineri, intr-o declaratie de presa mai multe nume care au embargo politic in USL.

"Flutur, Falca, Udrea sau Anastase n-au ce cauta in USL. Si pe plan local la fel. Frunzaverde, Piedone, n-au venit decat sa candideze si oamenii ii vor vota sau nu. Vor fi primiti cei care nu fac parte din clanul mafiot al lui Basescu", a spus Ponta.

Astfel, a mai spus Ponta, "sunt o multime de pedelisti care nu vor fi primiti niciodata in USL", dupa ce vineri 38 de primari PDL au schimbat tabara politica ajungand in USL.

Fata de Anastase, co-presedintele USL si-a exprimat de fiecare data "dispretul politic" dupa episodul numararii voturilor din Camera Deputatilor. Pesedistul a spus de mai multe ori ca demiterea acesteia de la conducerea Camerei Deputatilor i-ar putea convinge pe cei din USL sa se intoarca in Parlament.


Foto: Intact Images

George Maior, directorul SRI: Declaratiile lui Sorin Frunzaverde privind interceptarile telefonice sunt de natura politi... Lazaroiu despre "fugarul" Frunzaverde: Si Achim din Moromete a plecat cu oile, dar nu s-a mai intors...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x