Antena Căutare

Ponta: USL va sustine implementarea masurilor cerute de Comisia Europeana

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, ca opozitia va sustine implementarea masurilor cerute de Comisia Europeana in Raportul privind MCV, insa s-a aratat pesimist in ceea ce priveste aparitia unor rezultate concrete in lupta anticoruptie.

"Lucrurile din pacate nu merg bine, dar noi, opozitia, vom sprijini implementarea tuturor masurilor cerute de Comisia Europeana. Nu sunt insa optimist in ceea ce priveste si rezultatele concrete anticoruptie, pentru ca este foarte greu in actualul context. Atata vreme cat cazuri foarte clare de coruptie, cum este cel legat de Sorin Blejnar, nu se misca deloc, nu sunt optimist ca vor aparea rezultate serioase, insa din partea noastra va exista tot sprijinul pentru masurile din Raport", a declarat presedintele PSD.

Comisia Europeana a publicat, astazi, raportul privind progresele inregistrate de justitia din Romania.

Documentul recomanda ca Romania sa dovedeasca un istoric de decizii de management in sistemul judiciar adoptate in mod transparent si obiectiv, inclusiv prin sistemul de promovare la ICCJ, solicita masuri pentru intrarea in vigoare a noului Cod Civil si cere Romaniei rezultate in anchetele vizand spalarea banilor si lege pentru confiscarea extinsa.

Sursa: Jurnalul National

OMV Petrom poate explora cu 5 ani mai mult in Marea Neagra... Basescu, despre raportul CE pe Justitie: Masurile Guvernului au fost apreciate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x