Antena Căutare

Premierul Ludovic Orban vrea să dezbată dezastrul lăsat de Viorica Dăncilă: „Dacă vrea să facă dezbateri cu cineva să facă cu mine...”

Premierul Ludovic Orban o provoacă pe Viorica Dăncilă să dezbată cu el „dezastrul lăsat” în calitate de prim-ministru demis.

Premierul Ludovic Orban vrea să dezbată dezastrul lăsat de Viorica Dăncilă: „Dacă vrea să facă dezbateri cu cineva să facă cu mine...”
Ludovic Orban și Viorica Dăncilă

Luni seară, Klaus Iohannis, a anunțat prin intermediul lui Dan Motreanu (șeful campaniei electorale) că dezbaterea cu Viorica Dăncilă nu o să aibă loc deoarece nu aduce nimic în plus. Astăzi, Ludovic Orban a propus ca fostul prim-ministru să poarte o dezbatere cu el.

„Preşedintele este în dialog permanent cu cetăţenii români, este într-o dezbatere permanentă, comunică cu societatea română şi cred că în campanie preşedintele şi candidatul la Preşedinţie, Klaus Iohannis, comunică în mod constant cu cetăţenii. (…) Viziunea, proiectele, soluţiile preşedintelui Iohannis trebuie cunoscute de cetăţenii români pentru ca aceştia să voteze în deplină cunoştinţă de cauză. Dacă vrea doamna Dăncilă să facă dezbateri cu cineva să facă cu mine, să vorbim despre dezastrul pe care l-a lăsat în calitate de premier demis”, a declarat Orban, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Înainte de turul al doilea al alegerilor prezidențiale pe de data de 24 noiembrie, PSD a solicitat PNL organizarea de comun acord, cel puţin două dezbateri între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă această decizie este o dovadă de inconsecvenţă în ceea ce priveşte mesajul lui Klaus Iohannis, acesta a răspuns: „Este o dovadă de consecvenţă, de susţinere a intereselor cetăţenilor români şi de dialog permanent cu cetăţenii români”.

Citește:

Alegeri prezidențiale 2019. Universitatea din București îi provoacă pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere publică, înainte de turul doi

Viorica Dăncilă, lovitură decisivă pentru Klaus Iohannis: „Cum e cu atitudinea arogantă, domnule Iohannis? Ne mai explicați o dată...”

CCR a amânat pentru 27 noiembrie pronunţarea în conflictul constituţional reclamat de preşedintele CSM în relaţia cu fos... Orban: Disponibilitatea de cooperare cu R. Moldova va fi foarte mică, dacă nu vom avea garanţia învestirii unui guvern ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x