Antena Căutare

Premierul Victor Ponta a mutat repetitia de 1 Decembrie pe timpul noptii

Premierul Victor Ponta a cerut ca repetitia programata miercuri pentru parada militara de 1 Decembrie sa nu mai aiba loc in timpul zilei, pentru a nu fi "injurat" de bucuresteni din cauza blocarii traficului, si a cerut ca aceste repetitii sa fie efectuate seara sau noaptea, dupa modelul altor tari.

Premierul Victor Ponta a mutat repetitia de 1 Decembrie pe timpul noptii
| Hepta

"Le spuneti trupelor ca eu nu-i mai las sa mai faca pregatiri. Ieri ne-au cam injurat bucurestenii desi stiau ca se intampla. Gata, fac seara, noaptea! Nu mai pot sa faca in timpul zilei, ca blocam orasul. Nu mai putem bloca maine orasul, stiu ca era maine o repetitie. Maine nu mai ieseam in oras, ca ne luau bucurestenii cu furcile", le-a spus Ponta ministrilor de resort, in sedinta de marti a Guvernului.

El i-a cerut ministrului Apararii, Corneliu Dobritoiu, sa observe cum sunt efectuate de catre francezi si americani repetitiile pentru astfel de parade, acesta spunandu-i insa ca americanii nu fac astfel de parade, ci doar francezii, dar acestia au in Paris o infrastructura rutiera care le permite sa faca repetitii in timpul zilei.

Premierul a completat ideea spunand ca in Londra astfel de repetitii sunt efectuate seara sau noaptea si a explicat astfel ca, pana nu va fi gasita si in Capitala o solutie de deblocare a orasului in momentul repetitiilor, acestea nu mai trebuie desfasurate in timpul zilei.

Citeste continuarea articolului in incomemagazine.ro!

DNA cere arestarea deputatului PSD Ion Stan ... Victor Ponta: "Basescu este precum Ceausescu in 1989"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x