Căutare Live

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban şi premierul Ungariei Viktor Orban, aşteptaţi la Timişoara, la evenimentele dedicate Revoluţiei Române

Preşedintele Klaus Iohannis ar putea participa, luni, la o serie de evenimente dedicate Revoluţiei Române de la Timişoara. Şi premierii României şi Ungariei, Ludovic Orban şi Viktor Orban, sunt aşteptaţi la Timişoara.

Preşedintele Klaus Iohannis este aşteptat, în data de 16 decembrie, pentru a participa la evenimentele dedicate comemorării celor 30 de ani de la începuturile Revoluţiei Române, la Timişoara. Şeful statului va participa, în cursul după - amiezii la un concert susţinut de elevii Colegiului Naţional de Artă ”Ion Vidu”, la Catedrala Mitropolitană. Apoi, Iohannis va fi prezent la momentul solemn al aprinderii de candele care vor fi aşezate în formă de cruce, în memoria eroilor martiri, în Piaţa Victoriei, pe platoul din faţa Operei. În data de 15 decembrie, la Timişoara ar putea fi prezent premierul României, Ludovic Orban, iar în data de 14 decembrie este aşteptat şi premierul Ungariei, Viktor Orban. Cei doi vor participa, de asemenea, la evenimente dedicate Revoluţiei Române.

Sursa : news.ro

Avocatul lui Liviu Dragnea: Consider în continuare că este un om nevinovat. Ceea ce s-a susţinut în cadrul contestaţiei ... Iohannis, la CSM: Asaltul asupra justiţiei a fost oprit, dar răul făcut trebuie reparat cât mai curând...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri