Antena Căutare

Printul Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se muta in Romania

Printul Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se stabileste in Romania. Surse apropiate Casei Regale dau ca sigur faptul ca Nicolae preia, de azi chiar, o parte din activitatile publice ale familiei. Al treilea pe linia succesiunii la tronul Romaniei, Nicolae a fost prezent, in ultimii ani, la toate evenimentele importante.

Nicolae nu mai necunoscut in Romania asa cum era in 1992. Baiatul pe care Regele Mihai l-a prezentat atunci ca urmasul sau s-a transformat in ultimii ani intr-o adevarata personalitate regala.

Surse apropiate Casei Regale au dat drept sigura informatia conform careia, de astazi, Nicolae s-ar stabili in Romania. Ar trebui, potrivit presei, sa preia o parte dintre activitatile publice ale familiei sale.

Initial, tanarul crescut si educat in Marea Britanie a reusit cu greu sa comunice. Nu cunostea limba si nici obiceiurile poporului al carui rege a fost bunicul sau. Intre timp, Nicolae pare sa-si fi asumat, pe deplin, rolul in familia regala a Romaniei: „Relatia mea cu bunicul si bunica mea a devenit de la an la an tot mai calda. Bunicul meu este un om cu un caracter extrem de puternic si in acelasi timp foarte prietenos si amabil. Il simti mereu acolo unde e nevoie de el".

Principele Nicolae este al treilea in linia de succesiune la tronul Romaniei, dupa principesa Margareta si mama sa, principesa Elena.

Oficial, Casa Regala a Romaniei nu a facut niciun comentariu legat de sosirea principelui Nicolae in Romania.

foto: Libertatea

Scandal la Ministerul Sanatatii: ANI il acuza pe ministrul Vasile Cepoi de deturnare de fonduri europene si conflict de ... Vocea Rusiei: "Dan Diaconescu este asul din maneca lui Traian Basescu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x