Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Printul Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se muta in Romania

Printul Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se stabileste in Romania. Surse apropiate Casei Regale dau ca sigur faptul ca Nicolae preia, de azi chiar, o parte din activitatile publice ale familiei. Al treilea pe linia succesiunii la tronul Romaniei, Nicolae a fost prezent, in ultimii ani, la toate evenimentele importante.

Nicolae nu mai necunoscut in Romania asa cum era in 1992. Baiatul pe care Regele Mihai l-a prezentat atunci ca urmasul sau s-a transformat in ultimii ani intr-o adevarata personalitate regala.

Surse apropiate Casei Regale au dat drept sigura informatia conform careia, de astazi, Nicolae s-ar stabili in Romania. Ar trebui, potrivit presei, sa preia o parte dintre activitatile publice ale familiei sale.

Initial, tanarul crescut si educat in Marea Britanie a reusit cu greu sa comunice. Nu cunostea limba si nici obiceiurile poporului al carui rege a fost bunicul sau. Intre timp, Nicolae pare sa-si fi asumat, pe deplin, rolul in familia regala a Romaniei: „Relatia mea cu bunicul si bunica mea a devenit de la an la an tot mai calda. Bunicul meu este un om cu un caracter extrem de puternic si in acelasi timp foarte prietenos si amabil. Il simti mereu acolo unde e nevoie de el".

Principele Nicolae este al treilea in linia de succesiune la tronul Romaniei, dupa principesa Margareta si mama sa, principesa Elena.

Oficial, Casa Regala a Romaniei nu a facut niciun comentariu legat de sosirea principelui Nicolae in Romania.

foto: Libertatea

Recomandari