Antena Căutare

Promisiuni electorale - Robert Negoita: Reabilitari gratuite, scoaterea taxei de gunoi, locuinte ieftine pentru tineri

Candidatul USL la Primaria Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat ca, daca va castiga mandatul, va anvelopa gratuit toate blocurile din sector, va scoate taxa de gunoi, va rezilia contractul cu BGS si va construi locuinte ieftine pentru tineri si cazuri sociale.

"Vreau sa demonstrez ca nu suntem un popor de hoti, de corupti si de incompetenti. Mai sunt si oameni cinstiti in aceasta tara si vreau sa fiu un exemplu in acest sens. Din secunda in care voi deveni primar la Sectorul 3, vreau sa arat cum poate sa arate o administrare si o administratie onesta, performanta, indreptata catre cetateni si nu catre clientela de partid", a declarat vicepresedintele PSD Robert Negoita.

"Este singurul primar de sector din acest Bucuresti care ia bani de la oameni pentru anvelopare. Sectorul 3 este codas la anvelopare. Sectorul 3 este un sector in care nu exista transparenta in cheltuirea banilor publici. Primarul Sectorului 3 cheltuie peste 20 de miliarde de lei pe zi din buget, din banii nostri, fara sa stim unde se duc acesti bani", a declarat social-democratul, criticandu-l pe actualul primar, pedelistul Liviu Negoita.

Campania electorala face victime: un barbat a cazut de pe un stalp si a murit... 16 primarii "portocalii" au restituit banii primiti de la Guvernul MRU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x