Antena Căutare

Ramona Ioana Bruynseels, mesaj de suflet la întoarcerea acasă

Ramona Ioana Bruynseels a transmis un mesaj de speranță și încredere pentru români.

”Sunt acasă. Nu în calitate de copil născut la Cluj, ci într-o calitate la care am visat, dar nu am îndrăznit să visez prea tare: candidat la alegerile prezidențiale” a transmis Ramona Ioana Bruynseels, la evenimentul de lansare al proiectului său politic, la Cluj.

”În ciuda tuturor greutăților am știut înainte de toate că sunt româncă și că eu cred în Dumnezeu (…) Credeam că dacă mă rog la bunul Dumnezeu, sunt cuminte și îi ajut pe cei din jur, nu voi mai fi doar un copil fără tată, ci voi fi un om bun, apreciat de cei din jur, un om care va reuși să schimbe în bine viețile celor din jur. De aceea sunt aici, din respect și recunoștință față de mama mea, față de bunicii mei, față de profesorii mei, de prietenii mei, de toți cei care au contribuit la ceea ce sunt eu astăzi”a spus, cu lacrimi în ochi, candidatul umaniștilor la alegerile prezidențiale.

Candidatul umaniștilor afirmă că românii își doresc să creadă în ceva, au nevoie de acest lucru: ”Ei vor să creadă. Toți avem nevoie de speranță, avem nevoie de oameni în care să credem, de dovezi că binele există în continuare și nu există doar rău în jurul nostru”.

Ministrul propus la Sănătate Victor Costache, la audierile din Parlament: Voi demisiona dacă devin acuzat în dosarul de ... Bogdan Gheorghiu, propus ministru al Culturii, a primit aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate din Parlame...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x