Antena Căutare

Alegeri prezidențiale 2019. Reacția Vioricăi Dăncilă atunci când a fost întrebată dacă este adevărat că are patru case

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat joi că are patru case, două fiind moştenire de la părinţi şi socri.

Alegeri prezidențiale 2019. Reacția Vioricăi Dăncilă atunci când a fost întrebată dacă este adevărat că are patru case
Viorica Dăncilă

Citește și:

Klaus Iohannis anunță că organizează propria dezbatere electorală: "Vasilica Viorica Dăncilă a fost parte activă a tuturor mârlăniilor pesediste"

"Totul se poate justifica şi în declaraţia de avere se poate vedea acest lucru. Am fost 9 ani europarlamentar. Casa de la Braşov este din 1999, soţul meu din 1999 este director în cadrul unei companii mari, în 1999 a pornit construcţia casei, trebuie să vă spun că nici acum nu este finalizată. Este normal că am investit în această casă. Cealaltă casă este un apartament într-un bloc modest din Videle, una din case este moştenire din partea mamei mele, care a decedat, am primit moştenire, nu mai sunt alţi copii, şi mai este o casă de la ţară a socrilor mei, o casă modestă", a spus Dăncilă într-o conferinţă de presă.

Ea a adăugat că poate să justifice foarte bine aceste case.

"Două dintre ele sunt venite de la părinţi. Mi-am permis acest lucru, nu pot să spun că am avut noroc, sau poate am avut ghinion să nu am şase case pe care să le iau din meditaţii. Eu tot ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu", a menţionat Dăncilă.

Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă nu renunță la dezbaterea înainte de turul 2: "PNL a început să ne flutu... Acuzaţii grave din partea noului ministru al finanţelor: ”România este în pragul colapsului, iar guvernul Dăncilă a lucr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x