Antena Căutare

Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă nu renunță la dezbaterea înainte de turul 2: "PNL a început să ne fluture cătușele"

Viorica Dăncilă relansează invitația la o dezbatere către Klaus Iohannis, înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019. Candidata din partea PSD a făcut o nouă declarație publică, prin care acuză că a fost amenințată de PNL și cere președintelui în funcție să ofere explicații în acest sens.

Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă nu renunță la dezbaterea înainte de turul 2: "PNL a început să ne fluture cătușele"
Viorica Dăncilă

Citește și:

Alegeri prezidențiale 2019: Rezultate Finale anunțate de BEC pentru primul tur. Klaus Iohannis pe primul loc cu 37,82%

Klaus Iohannis anunță că organizează propria dezbatere electorală: "Vasilica Viorica Dăncilă a fost parte activă a tuturor mârlăniilor pesediste"

Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis: "Am văzut că ați prins glas. Domnule Iohannis, trăiți în stratosferă"

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a reacționat după ce prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a continuat seria de acuzații la adresa Guvernului Dăncilă.

„L-am văzut cu toții pe Rareș Bogdan, portavocea președintelui Iohannis, amenințându-mă cu procurorii. Citez: „Dăncilă să se pregătească de o dezbatere cu procurorii”. Ce să înțeleg? Pentru că am îndrăznit să îl chem pe președintele Iohannis la o dezbatere în fața românilor sunt amenințată cu procurorii și cu dosare, că așa cum i s-a întâmplat lui Victor Ponta când a candidat în 2014 împotriva lui Klaus Iohannis și așa cum i s-a întâmplat lui Dan Barna care speră să ajungă în turul II și a avut dosar penal același lucru trebuie să îi se întâmple și Vioricăi Dăncilă? Sunt foarte multe coincidențe. Sunt foarte multe lucruri care sunt nefirești într-un stat membru al Uniunii Europene.

Ne îndreptăm spre un monopol de putere, un monopol de putere pe care îl vrea președintele Iohannis, cel care vrea să conducă și România în calitatea de președinte, cel care conduce Guvernul României, cel care vrea să conducă Parlamentul României, cel care vrea să aibă puterea absolută în România.

Acum, la 30 de ani de la căderea comunismului, vedem un președinte dictator care vrea să aibă puterea și să o folosească împotriva celor care nu acceptă să meargă pe drumul pe care îl creionează el”, a spus Viorica Dăncilă

Adina Vălean, avizată pentru funcţia de comisar european pe Transporturi, în urma audierii în comisia de specialitate a ... Alegeri prezidențiale 2019. Reacția Vioricăi Dăncilă atunci când a fost întrebată dacă este adevărat că are patru case...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x