Antena Căutare

Revolta in Parlament! Femeile de serviciu au recurs la afise care sa ii invete pe alesi cum sa foloseasca... pisoarul

Parlamentul sta pe un butoi cu pulbere. Revolta poate izbucni in orice clipa, iar protagoniste sunt chiar femeile de serviciu. Ele sunt suparate nevoie mare pe lipsa de directie a alesilor. E drept ca nu de stanga sau de dreapta, ci mai mult de centru... la toaleta.

Ametiti de valtoarea care ii cuprinde cand vine vorba despre binele tarii sau pur si simplu adormiti de zecile de ore de sedinte, alesii nu prea nimeresc closetul.

“Era cineva, nu facea in ele, facea jos intentionat. Fa in bazin! Acasa faci jos?”, se intreaba, retoric, femeile de serviciu. Asa ca lupta de clasa a inceput, iar afisele cu indicatii pentru folosirea toaletei au aparut pe toti peretii. Rezultatele s-au lasat insa asteptate.

“Suntem si noi oameni. Nu iti bati joc chiar asa de noi in halul asta”, spun, suparate, doamnele care trebuie sa curete dupa politicieni.

Desi codul bunelor maniere spune clar ca toaleta trebuie sa fie curatata dupa folosire, iar capacul trebuie lasat jos, alesii nostri par mai degraba amuzati de problema ridicata de femeiele de serviciu.

Cu toata desfasurarea de forte a doamnelor care fac curatenie, lupta la baioneta cu bunul simt al parlamentarilor e departe de a se sfarsi.

Elena Udrea e dispusa sa se bata cu Vasile Blaga, pentru presedintia PDL ... Ce modificari aduce noua Constitutie, care va intra in vigoare in octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x