Antena Căutare

Ridicarea imunitatii lui Adrian Severin, discutata luni in PE

Cererea de ridicare a imunitatii europarlamentarului PSD Adrian Severin va fi discutata luni in Comisia pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European.

La inceputul lunii aprilie, ministrul Justitiei i-a transmis presedintelui acestui for solicitarea DNA de ridicare a imunitatii lui Adrian Severin pentru acuzatiile de luare de mita si trafic de influenta.

DNA s-a autosezitat in acest caz, dupa ce jurnalistii britanici au publicat o ancheta care arata ca Severin, alaturi de alti doi europarlamentari, s-a aratat dispus sa promoveze contra-cost in Parlamentul European un amendament in favoarea mediului de afaceri.

El ar fi cerut 12.000 de euro. Severin a fost exclus din grupul socialistilor europeni si apoi a demisionat si din PSD. Pana acum insa, nu a dorit sa renunte la fotoliul de europarlamentar.

Sursa: Antena3

Traian Basescu: Alegerile din 2012, organizate in conformitate cu noua Constitutie... Proiect de lege: Fara muzica dupa ora 22 la terase, petreceri cu acordul vecinilor si limitarea auto -protectiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x