Antena Căutare

Secretarul de stat din MAI Nicolae Cabulea, audiat la Parchetul instantei supreme

Seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din MAI , secretarul de stat Nicolae Cabulea, a venit, miercuri dupa-amiaza, la Parchetul instantei supreme pentru a fi audiat in dosarul in care seful Directiei pentru Evidenta Persoanelor, Constantin Manoloiu, este cercetat pentru abuz in serviciu.

Potrivit unor surse, secretarul de stat Nicolae Cabulea, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din MAI, este acuzat de abuz in serviciu in dosarul in care procurorii Parchetului instantei supreme fac cercetari privind referendumul.

Parchetul instantei supreme verifica daca listele electorale permanente pentru referendum si inscrisurile transmise Curtii Constitutionale contin date nereale de natura sa atraga raspunderea penala a autorilor.

Ioan Nicolae Cabulea nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

FOTO: Intact Images

Mona Pivniceru a demisionat din CSM... UPDATE! Dosar penal pentru fals material in inscrisuri la Curtea Constitutionala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x