Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Consecințele relaxării: Ședință de urgență la Guvern! Premierul Ludovic Orban, noi decizii privind restricțiile din starea de alertă

Cele trei zile fără restricții, motiv de îngrijorare pentru autorități. Ședință de urgență! Când vor fi anunțate noile decizii?

Ludovic Orban și miniștrii, ședință de urgență după ce românii au ignorat regulile autorităților pentru starea de alertă.

La ședință participă, printre alții, șeful Internelor, Marcel Vela și șeful DSU, Raed Arafat. Ședința va fi condusă de premierul Ludovic Orban.

Citește și:

Cum se completează CORECT noua declarație pe proprie răspundere. Ce trebuie bifat, pentru ieșirea din zonele metropolitane. Amenzile lasă urme în buzunar!

Cel târziu luni s-ar putea anunța noi decizii după discuțiile din această după-amiază. O situație specială este la Vama Nădlac, unde mii de români se bulucesc să intre în țară, fără să respecte distanțarea socială.

Ședința are loc după o întâlnire, tot duminică, a responsabililor de la Sănătate și Justiție.

„Vom interveni și vom impune restricții!” România s-ar putea întoarce în izolare! Ministrul Sănătății, vehement, după evenimentele din ultimele 48 de ore

„Este o întâlnire de lucru, nu neapărat ședința Comitetului pentru situații de urgență, o ședință în care se analizează ce s-a întâmplat în aceste două zile de relaxare”, a precizat reporterul Antena 3.

Recomandari