Antena Căutare

Senatorii au fost nevoiti sa asiste din balcoane la sedinta de plen

Senatorii au privit, astazi, de sus spectacolul din sala de plen. La sedintele comune de plen, acestia sunt obligati sa stea la balcon. Motivul e unul intemeiat. In sala de plen nu e loc pentru toti alesii. Cei care au stat la balcon au devenit tinta ironiilor colegilor de parlament.

La balcon ar fi trebuit sa stea toti senatorii, dar cei mai vechi au dat din coate pentru a gasi un loc in bancile din sala de plen.

Unul cate unul, senatorii au trecut mai intai prin sala de plen, sperand sa gaseasca un loc liber in bancile colegilor chiulangii.

Alesii mai putiin norocosi s-au ratacit prin labirintul de holuri din Casa Poporului. Pentru unii senatori locul unde stau nu a contat foarte mult. Importanta a fost prezenta la sedinta.

Singura sansa a alesilor de a evita balcoanele parlamentului este ca la sedintele comune sa se repete situatia de azi, cand din cei 588 de parlamentari au fost prezenti doar 414.

Monica Macovei si-a anuntat candidatura la sefia PDL... Senatorii cer ospatarite tinere, frumoase si preturi mai mici la bar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x