Antena Căutare

Sorin Oprescu va candida la Primaria Capitalei in parteneriat cu USL

Sorin Oprescu va candida in parteneriat cu USL la Primaria Capitalei. Anuntul va fi facut de Crin Antonescu si Victor Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta la ora 14:00.

Primarul Capitalei a declarat lunea aceasta ca deocamdata nu s-a stabilit semnarea unui protocol prin care sa se angajeze sa candideze pentru un nou mandat din partea Uniunii Social Liberale, dar acest lucru se va intampla cand va hotari conducerea Uniunii.

"Semnarea unui protocol este la indemana USL, atunci cand dansii vor dori sa faca afirmatia definitiva atunci mergem pe semnatura morala, a unui parteneriat pentru Bucuresti. Asta este la indemana conducerii USL, cand dansii vor hotari sprijinul acesta oficializat, asa va fi. Nu hotaraste Oprescu. De principiu am discutat pana acum de atatea ori [...] De fapt e un parteneriat in trei, Oprescu, bucurestenii, USL", a precizat Oprescu, afirmand ca nu sigla este importanta, ci echipa.



Deputatul Mihail Boldea a demisionat din PDL: La Galati nu mai exista democratie... Senatorul Mircea Diaconu, incompatibil cu functia de director de teatru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x