Antena Căutare

SUA: Guvernul Romaniei arata ca o rata schioapa

Guvernul din Romania, care arata ca o rata schioapa, pledeaza pentru indulgenta din nou, argumentand ca merita urmatoarea transa de bani doar pe baza unor obiective tehnice, recunoscand ca nu se pot duce la bun sfarsit reformele legislative promise in 2009, a declarat ambasadorul american la Bucuresti, Mark Gitenstein, potrivit Wikileaks.

"Legea Guvernului Romaniei privind bugetul pe 2008, plina de tot felul de bunatati populiste, a fost clar elaborata cu portofelele alegatorilor in minte - nici o surpriza, avand in vedere alegerile succesive din urmatoarele 24 de luni".


"lasati-ne sa spalam bani si nu vom ataca tinte romanesti".

Onno Simmons remarca absenta relatarilor de catre politie si chiar de catre presa a omorurilor intre bande. El sugereaza ca mafia din Romania este "asa de bine organizata incat nici nu e nevoie sa se impuste intre ei" .

Consilierul UE considera ca grupurile de crima organizata din Romania lucreaza ilegal si in secret cu oficiali ai Guvernului.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

VIDEO! Un delegat a lesinat in timpul alegerilor PDL Hunedoara... CSAT a aprobat operarea avioanelor SUA pe aerodromuri din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x