Antena Căutare

Surse: Traian Basescu ar putea participa la inmormantarea tatalui premierului Emil Boc

Presedintele Traian Basescu ar putea fi prezent, joi, in satul Rachitele, judetul Cluj, la ceremonia de inmormantare a tatalui premierului Emil Boc, Ioan Boc, informeaza surse politice, citate de Mediafax. Ioan Boc a decedat marti seara, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, in urma unui stop cardio-respirator.







Ioan Boc a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, in 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

Ioan Boc a decedat, marti seara, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, la varsta de 87 de ani, dupa ce a suferit, in ultimii ani, trei atacuri vascular-cerebrale.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ioan Boc, tatal premierului Emil Boc, a ajuns, miercuri dupa-amiaza, in satul Rachitele, judetul Cluj, si a fost adus in curtea casei in care a locuit, unde a fost oficiata o scurta slujba, la care au asistat primul-ministru, familia si vecini.

Cum si-a serbat Elena Udrea ziua de nastere... Traian Basescu a efectuat vizita medicala anuala, la Spitalul Militar Central...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x