Antena Căutare

Theodor Paleologu: "Greva USL este un autogol"

Vicepresedintele PDL, Theodor Paleologu, a declarat, in aceasta dimineata, la RFI ca protestul parlamentarilor USL seamana cu un autogol, intrucat ofera puterii "gratuit" sansa de "a pune la punct" opozitia.

"Ne obliga la responsabilitate si la mobilizare, acesta-i un lucru bun, faptul ca venim toti e excelent. Eu chiar as vedea in asta un mare ajutor pe care ni-l dau colegii de la USL, ne ajuta sa ne mobilizam mai bine la Camera Deputatilor. Unde intr-adevar avem o problema este la Senat, unde in mai multe comisii nu avem majoritatea. Dar la Camera Deputatilor ne fac un foarte mare bine colegii de la USL, pentru ca ne obliga sa ne mobilizam, ceea ce e datoria noastra sa facem", a explicat Paleologu, la RFI.

Democrat-liberalul sustine ca spera la o revenire la normal din partea membrilor opozitiei, precizand ca toata greva parlamentara este de fapt un autogol, „o greseala politica ce genereaza in serie situatii caraghioase".

"Eu contez pe simtul ridicolului la unii dintre colegii din USL si pe inteligenta lor politica, pentru ca unii au asa ceva, ca nu sunt toti ghidati numai de patima si partizanat. Sper ca vor gasi o varianta eleganta de a reveni la normal, pentru ca nu le face bine aceasta atitudine, pentru ca efectiv isi iau scatoalce de la noi, ne ofera gratuit posibilitatea de a-i pune la punct. Isi dau autogol, e un autogol aceasta greva parlamentara, iar eu vad intr-adevar in asta un protest parlamentar, asa cum au spus, nu e vorba de chiulangeala, dar e un autogol, e o greseala politica ce genereaza in serie situatii caraghioase", a conchis Paleologu.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Victor Ponta: Udrea este un personaj de Caragiale ca si doamnna Anastase... PDL: Miscarea Populara va fi definita dupa alegerile locale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x