Antena Căutare

Topul salariilor secretarilor de stat - Vezi cine castiga mai mult ca Boc!

Unii secretari de stat castiga mai multi bani pe luna decat insusi premierul Emil Boc, al carui salariu ajunge la 6.000 de lei. Potrivit unui clasament al econtext.ro, trei secretari de stat incaseaza lunar mai bine de 7.000 de lei.

Premierul Emil Boc nu este cel mai bine platit angajat al Guvernului. Alina Mihaela Bica, secretar de stat in Ministerul Justititiei, are un salariu de 8.500 de lei pe luna, iar Bogdan Aurescu si Doru Costea din Ministerul de Externe castiga 8.400 si, respectiv, 7.100 de lei lunar.

In topul celor mai bine platiti secretari de stat din Guvernul Romaniei exista diferente majore intre salarii. Daca cel mai mare salariu depaseste 8.500 de lei, cel mai mic nu ajunge nici macar la 2.500 de lei. Cei mai multi din cei 34 de secretari de stat din Romania castiga intre 4.000 si 5.000 de lei pe luna.

Vasile Timis, secretar de stat la Ministerul Culturii, castiga 3.600 lunar, iar Nicolae Ivaschescu, de la Ministerul Muncii, are un salariu de 2.400 de lei.

Cel mai bogat secretar de stat este Marin Anton, de la Ministerul Mediului si Padurilor. Salariul lui este de 4.253 de lei pe luna, insa averea acestuia este impresionanta. Are zeci de hectare de teren, a caror valoare depaseste 12 milioane de euro.

In plus, mai are trei apartamente, doua case de locuit si doua case de vacanta. La acestea se adauga si conturi in banca de aproape 10.000 de euro.

Sursa: Antena3

Guvernul Boc, cabinetul cu 10 doctori si un gimnast... Traian Basescu: Ne felicitam ca am luat masuri anticriza inaintea altor state...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x