Antena Căutare

Udrea: Tot raul spre bine pentru PDL. In 7 luni oamenii ne vor regreta

Elena Udrea este incantata, in mod paradoxal, de trecerea motiunii de cenzura a USL si caderea guvernului Ungureanu. "Tot raul spre bine pentru PDL", scrie aceasta pe blog.

"Guvernul Ungureanu a cazut, PDL trece in opozitie. [...] USL a gasit suficienti tradatori cat sa isi treaca motiunea. Jalnic spectacol au oferit cei care s-au culcat seara pdl-isti si, chinuiti peste noapte de rasucirea principiilor ca mititeii pe gratar, s-au trezit dimineata sustinatori ai USL-ului! Cat lichelism!", a scris aceasta pe blog.

Udrea avertieaza populatia ca USL-ul nu va realiza nimic din ce a promis, iar in aceste conditii romanii vor regreta fostele guverne PDL.

"Am spus zilele trecute ca daca USL vine la guvernare, in sapte luni oamenii ne vor regreta. Guvernul lor nu va putea face nimic pentru asteptarile uriase pe care populatia le are, intai pentru ca tot ce se putea face am facut noi, inclusiv am creat conditii pentru refacerea salariilor bugetarilor si apoi, pentru ca ei nu vor avea timpul necesar si contextul economic care sa le permita", a mai spus aceasta.

Sefa PDL Bucuresti mai spune in finalul postarii ca trecerea motiunii de cenzura este un lucru bun pentru partidul pe care il conduce.

"Tot raul spre bine! Cu aceasta ocazie s-a facut curatenie in partid, am scapat de tradatori, si poate trebuie sa vedem ce mai este aici de facut, am ramas cu cei cu care putem reporni motoarele partidului si castiga alegerile din toamna. O moleseala si o apatie specifice puterii ne cuprinsesera si parca nu ne mai interesa decat exercitarea ei pentru inca o zi. Intr-un moment in care clasa politica, discursul politic au coborat atat de mult, cand principiile lipsesc fara urma iar oferta politicienilor este searbada, respingatoare, populista, demagogica sau se masoara in pungi electorale, este nevoie de altceva. PDL are sansa istorica sa indice un drum nou electoratului. Ca ne place sau nu, cred ca suntem obligati acum sa pornim pe acest drum", a incheiat aceasta.


Foto: Intact Images

Surse: Ministrii Catalin Predoiu si Leonard Orban vor face parte si din Guvernul Ponta... Ponta: Am o lista a ministrilor, trebuie maine sa discut cu fiecare in parte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x