Antena Căutare

Un membru CNSAS cere verificarea noilor ministri "dupa speculatia hazardata a lui Lazaroiu"

CNSAS s-a sesizat in cazul Andrei Marga dupa ce Sebastian Lazaroiu a speculat ca noul ministrul de Externe ar fi colaborat cu Securitatea", se precizeaza intr-un comunicat remis marti de catre Florin Abaraham, membru al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.

Membrul CNSAS spune ca verificarea noilor ministri este necesara pentru a elimina atacurile politice "manipulatoare" asupra Guvernului.

"In sedinta de azi, 8 mai a.c. a Colegiului CNSAS am solicitat demararea unei proceduri accelerate pentru verificarea din oficiu a membrilor noului Guvern al Romaniei. (...) Solicitarea a plecat de la speculatiile cu iz calomnios ale domnului Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential si ministru al Muncii, potrivit caruia «Asa am auzit, ca a avut un prieten imaginar in perioada comunista, un alter ego, Andrei Muresan», cu referire la domnul Andrei Marga, ministru al Afacerilor Externe", conform comunicatului.

Foto: Intact Images

Guvernul Ponta a demis toti prefectii si subprefectii din tara... Sefa CNADNR, Daniela Draghia, a demisionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x