Antena Căutare

Guvernul Ponta a demis toti prefectii si subprefectii din tara

Guvernul Ponta a decis, in prima sa sedinta de marti, 8 mai, inlocuirea prefectilor si subprefectilor din toata tara.

Pe ordinea de zi au mai fost incluse proiecte de ordonanta de urgenta privind stabilirea unor masuri financiare in domeniul asigurarilor sociale de sanatate si al finantelor publice, precum si pentru aplicarea unor masuri de reorganizare in cadrul administratiei publice centrale.

Tot pe agenda a fost inclusa si o nota privind hotararea de guvern a fost Cabinet de infiintare a Facultatii de Medicina si Farmacie in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu-Mures.

Premierul Victor Ponta a declarat, saptamana trecuta, ca secretarii de stat si prefectii vor fi schimbati, pentru ca lucreaza cu Guvernul si il reprezinta, el precizand ca schimbarile politice se vor opri la acest nivel.

De asemenea, el a precizat ca sefii de institutii deconcentrate vor ramane in functii, cu cerinta de a nu se mai implica, asa cum ar fi facut pana in prezent, in campanii electorale.

Guvernul Ponta, pe urmele banilor alocati de MRU primariilor PDL... Un membru CNSAS cere verificarea noilor ministri "dupa speculatia hazardata a lui Lazaroiu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x