Antena Căutare

UPDATE! Europarlamentarul Cristi Preda, exclus din PDL de Udrea si Prigoana

Europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus luni din partidul democrat-liberal, dupa ce atat sefa PDL Bucuresti, Elena Udrea, cat si propunerea partidului pentru Capitala, Silviu Prigoana, au facut presiuni in acest sens.

UPDATE 4! Preda, dupa excludere: Udrea, o forma fara fond a politicii romanesti

UPDATE 3! T. Paleologu a cedat dupa excluderea lui Preda: "Baga-mi-as ... in intelectuali"

UPDATE 2!
Udrea declarase luni in cadrul unei sedinte a PDL ca va vota pentru excluderea lui Preda daca se va vota in cadrul partidului acest lucru.

UPDATE 1! Vice presedintele Mihaela Popa nu a demisionat din PDL, conform presedintelui PDL, Emil Boc.

Conform declaratiilor facute luni, la sediul PDL, Udrea a dat de inteles ca si vicepresedintele PDL, Mihaela Popa va parasi partidul democrat-liberal.

"Partidul are nevoie de cei pe care si i-a ales in conducere. Daca optiunea pana la urma (a Mihaelei Popa - nr) a fost aceea de a pleca in Parlament asta e", a declarat fostul ministru.

Elena Udrea il critica pe europarlamentarul Cristian Preda pentru atacurile repetate aduse la adresa PDL-ului.

Prigoana: Din punctul meu de vedere, Cristian Preda va fi exclus din PDL

Sefa PDL Bucuresti a comentat si atacurile repetate dintre Silviu Prigoana, candidatul la Primaria Bucurestiului si Cristian Preda, europarlamentar PDL.

"Domnul Preda ar putea avea o contributie importanta la scorul partidului daca intelege ca intr-un partid trebuie sa construiesti. Declaratiile domnului Preda sunt impotriva PDL, l-a atacat pe Boc, pe Blaga. Cred ca aceasta atitudine tolerata de doi ani a facut foarte mult rau PDL-ului. [...] Daca se va propune excluderea sa, eu voi fi pentru. Nu voi propune insa excluderea", a incheiat Udrea.

Foto: Intact Images

Ungureanu a dat 170 de milioane de euro primarilor PDL, dupa ce saptamana trecuta a trantit usa... Prigoana: Din punctul meu de vedere, Cristian Preda va fi exclus din PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x