Antena Căutare

UPDATE! Mircea Geoana, propus pentru excluderea din PSD

Comisia de Integritate a decis ca Mircea Geoana sa fie propus catre excluderea din PSD. Conform primelor informatii, decizia a fost luata cu 43 de voturi "pentru" si cinci "impotriva".

UPDATE 19:20! Mircea Geoana: "Decizia de astazi este nula pentru ca nu au fost audiate ambele parti"


UPDATE 14:32!


UPDATE 14:25!
"Sunt absolut consternat de situatia creata. Am fost invitat la 14.15, am venit la 14.10 si am constatat ca sedinta deja de epuizase. Dl. Sova mi-a comunicat ca este prea tarziu si ca nu mai poate sa convoace colegii",



UPDATE 12:30! Mircea Geoana: "Daca se garanteaza inlocuirea mea cu un coleg din PSD, nu am nicio retinere"


El a trimis vineri o scrisoare in care anunta ca nu vine azi la comisie decit daca va fi schimbat presedintele acestei comisii, senatorul Dan Sova, acuzat ca s-a antepronuntat in cazul lui.

Comisia de integritate din PSD este formata din noua membri alesi direct de Congres. La lucrari participa si cate un reprezentant al fiecarei filiale judetene.

Mai multe organizatii ale PSD au trimis toata saptamina mesaje de sustinere pentru decizia de inlocuire a lui Mircea Geoana de la conducerea Senatului.

sursa: Antena3

Mircea Geoana: "Daca se garanteaza inlocuirea mea cu un coleg din PSD, nu am nicio retinere"... Basescu, despre excluderea lui Geoana: Nu am vazut prostie mai mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x