Antena Căutare

Vanghelie, de ziua lui: “Eu nu imbatranesc. Sunt in rebranduire"

Marian Vanghelie si-a sarbatorit, ieri, ziua de nastere alaturi de academicieni, sindicalisti, artisti, oameni de sport, ziaristi si politicieni. El a marturisit presei ca, la cei 43 de ani, nu a imbatranit, ci este mai puternic decat oricand, fiind chiar intr-un proces de "rebranduire".

"Imi doresc sanatate. Celelalte vin incet si sigur fara nicio problema, daca esti atent si nu te grabesti. Toate vin, daca esti natural, cum sunt eu natural ca branza de oaie, va asigur ca si functiile si pozitiile vin de la sine. Important e sa fii natural", a spus Vanghelie, potrivit Mediafax.

Intrebat daca nu se teme ca imbatraneste, el a raspuns: "Eu nu imbatranesc. Eu acum chiar sunt puternic. Pe cuvant. Ma simt bine".

El a precizat ca relatia sa cu presedintele PSD, Victor Ponta, este una "corecta", fara a fi si una de prietenie. "E o relatie corecta. Nu pot sa spun de prietenie, ca nu este. E o relatie corecta, care pot sa o aiba doi barbati normali", a spus Vanghelie.

Primarul sectorului 5 a mai spus ca cel mai frumos cadou l-a primit este de la baiatul sau, care i-a transmis ca are increredere in el si ca este unul dintre cei mai puternici oameni din Romania.

Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

Ordonanta privind recalcularea pensiilor militarilor, respinsa de Senat... Statutul minoritatilor nationale, pus in bratele lui Nicoale Paun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x