Antena Căutare

Vezi inregistrarea discutiei dintre Traian Basescu si liderii PDL!

Motivul pentru care presedintele a luat in calcul varianta unui premier independent este teama ca PDL ar putea pierde alegerile din 2012. Antena 3 a obtinut in exclusivitate inregistrari din timpul discutiilor dintre seful statului si liderii PDL. Asculta-le aici!






Vezi pricipalele declaratii ale presedintelui Traian Basescu!

"Ceea ce eu am discutat cu presedinti de organizatii judetene a fost: care este calea. Plecand inclusiv de la premisa unui nou premier cu un nou Guvern ca solutie de relansare a increderii. Sau a propune ca ruptura necesara."

"Discutiile s-au oprit la a ceea ce ar trebui sa fie eventual un prim-ministru si optiunile majoritare aseara au fost pentru continuarea cu actualul premier. Eu am avut optiunea unui prim-ministru tehnocrat, optiune rezultata dupa o gramada de date si nu sunt in pozitia de a merge impotriva pozitiei partidului."

"Vreau sa mai stiti un lucru. Toata dezbaterea a fost facuta dupa o discutie cu premierul. Am preluat optiunea majoritara a presedintilor de organizatii judetene si este de datoria mea sa va informez asupra concluziilor.

N-as vrea sa reluam subiectul cel putin acum, dar e o tema de gandit pentru o perioada de timp in care sa analizam, sa avem o dezbatere corecta cu grupurile parlamentare, cu liderii organizatiilor judetene incat cu forurile decizionale ale partidului sa gasim care sunt solutiile necesare de relansare a guvernarii, solutia relansarii partidului. Pentru ca....vine 2012"





"Nu este o chestiune nici de neincredere, nici de a cauta solutii cand nu este nevoie, dar cred ca trebuie sa incepeti sa priviti la realitatea anului 2012 care se apropie cu alegeri locale, alegeri legislative. Si sa priviti la posibile formule de a continua guvernarea"

"Solutia politica este continuarea cu acest guvern, pe care eu il voi sustine... Atentie, ca daca nu dati o solutie cu perspectiva pozitiva tuturor parlamentarilor aliantei nu stiu cat veti mai avea majoritate"

"Daca ne intalnim cumva aici dupa o eventuala cadere a Guvernului si dragii mei, ati picat in 2009, nu voi face sa va spun decat "ce rau imi pare".

"Nu aveti din pacate capacitatea sa stati la un loc, sa gasiti sa discutati si sa luati o decizie. "

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Opozitia: Demiterea lui Boc dovedeste esecul PDL din toate punctele de vedere... Surse: Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu viceguvernatorul BNR, Cristian Popa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x