Antena Căutare

Vezi topul cantaretilor solicitati in campania electorala!

Mihai Traistariu are peste 40 de concerte in campania electorala pentru locale, la invitatia tuturor partidelor, Benone Sinulescu prefera sa cante in meleagurile natale din zona Buzaului, Maria Carneci este relativ aglomerata, in timp ce Holograf, Voltaj si Vunk sunt mai putin prezenti in spectacole electorale.

Mihai Traistariu se numara printre cei mai solicitati cantareti in campania pentru alegerile locale, care se vor desfasura pe 10 iunie, artistul avand programate pana in prezent 46 de concerte.

"Chiar acum am negociat un alt concert, insa problema este ca mi se suprapun. Pentru 2 iunie am solicitari pentru patru concerte, dar nu am cum sa le sustin pe toate si mor de ciuda. Toti mi le inghesuie in ultima perioada de campanie", a declarat Mihai Traistariu, precizand ca va sustine si cate doua-trei concerte pe zi.

"Spre exemplu, pe 2 iunie am concert la Moinesti si pe 3 iunie la Otelul Rosu. Tai tara in doua. Este foarte aiurea programul", s-a plans Mihai Traistariu.

Cantaretul isi explica "succesul sau electoral" prin faptul ca programul sau in concertele pe care le sustine in campanie este diversificat, incluzand si un sfert de ora de folclor.

In ceea ce priveste fortele politice dornice sa se promoveze prin intermediul lui Traistariu, cantaretul a spus ca a fost contactat de USL, PDL, Partidul Poporului Dan Diaconescu, dar si de candidati independenti.

In privinta sumelor pe care le solicita candidatilor, Mihai Traistariu a spus ca percepe un tarif standard de 1.500 de euro pe concert, dar este dispus sa negocieze.

"Nu prea se inghesuie nimeni cu banii", a spus Traistariu. Pentru perioada urmatoare Trastariu are pregatite concerte in orase precum Onesti, Piatra Neamt, Barlad, Timisoara etc.
Si cantaretul Benone Sinulescu este foarte solicitat in aceasta perioada electorala.

"Am foarte multe concerte in perioada asta, alaturi de celebra trupa Millenium. Ma duc cu toate partidele, pentru ca eu nu am culoare politica. Politica mea este cantecul si imi fac meseria de artist", a declarat Benone Sinulescu.

Interpretul a spus ca a sustinut deja concerte in zona Buzaului, unde va merge si in urmatoarea perioada a campaniei.

"In zona Buzaului ma duc pentru ca sunt meleaguri natale si pot sa ajung asa si la casele mele de la Siriu, care sunt in renovare", a spus Benone Sinulescu. El a mai afirmat ca si dupa incheierea campaniei va fi foarte ocupat, pentru ca in 6 iunie va pleca impreuna cu trupa Millenium in Canada, pentru un turneu de o luna.

"Normal ca am fost solicitata, pentru ca ma recomanda statutul", a declarat, la randul sau, cantareata Maria Carneci, referitor la cererile de a canta in concerte electorale.

Artista a precizat ca motivul care o face sa accepte asemenea propuneri este dorinta de a fi aproape de public si nu preferinta pentru un partid sau altul.

"Artistii nu au partide. Partidul nostru este muzica si bunul simt", a explicat artista, adaugand: "Noi avem prieteni in toate partidele. Nu ma deranjeaza oamenii dintr-un singur partid. Daca sunt invitata, ma duc. Interesul meu este sa fie publicul multumit".

Maria Carneci defineste perioada electorala actuala ca fiind "relativ aglomerata".

"Nu mai e entuziasmul din 2008 si nu mai sunt atatea concerte (..) in 2008 cred ca cantau si aia care nu erau cantareti", spune Carneci. Cantareata a spus ca, indiferent de eveniment, practica aceleasi tarife pentru spectacolele sale.

Pe de alta parte, Calin Goia, solistul trupei Voltaj, a declarat ca, pana in prezent, formatia nu a sustinut niciun concert in timpul campaniei.

CITESTE mai multe in Jurnalul National!

Foto: Intactimages

Dosarul "Trofeul Calitatii": Judecarea recursului, amanata pentru 30 mai... PDL: Vom reveni la guvernare mai repede decat ne asteptam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x