Antena Căutare

Victor Ponta, chemat la ANAF cu declaratiile de venit pe 2007 si 2008

Presedintele PSD, Victor Ponta, a primit o invitatie de la ANAF, in care este solicitat sa se prezinte, pe 24 iulie, la sediul ANAF, cu declaratiile de venit pe 2007 si 2008, informeaza Mediafax.




Presedintele PSD este avertizat, in finalul invitatiei, ca neprezentarea la ANAF constituie contraventie conform art. 219, alin. 1, lit. c din OG 92/2003 si se sanctioneaza cu amenda, cu exceptia cazului in care nu sunt intrunite elementele constitutive ale unei infractiuni.

Invitatia primita de Ponta este datata 20 iunie 2011, zi in care doua cotidiene centrale relatau ca un control facut de ANAF la complexurile energetice Turceni si Rovinari ar fi demonstrat ca firma de avocatura condusa de senatorul Dan Sova, din care a facut parte si Victor Ponta ca "senior partner", a incasat ilegal 4,4 milioane de lei. Potrivit relatarilor presei, in raportul facut de ANAF se concluzioneaza ca mai mult de jumatate din banii incasati de SCA "Sova & Asociatii" de la Turceni si Rovinari - 4,4 milioane de lei din 7,1 milioane, au fost platiti necuvenit in baza unor contracte intocmite defectuos, prin incalcarea prevederilor OUG 34/2006, privind achizitiile publice.

Membru CNA, cu pistolul pe masa in timpul unei sedinte la Senat... Kelemen Hunor: “Noi nu facem un joc de puzzle, lipim judete, dezlipim judete”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x