Antena Căutare

Victor Ponta: "Imi doresc ca Antonescu sa ramana copresedinte USL si va fi candidatul nostru la presedintia tarii"

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca isi doreste ca liderul PNL Crin Antonescu sa nu se retraga, sa ramana alaturi de el copresedinte al USL si sa fie candidatul formatiunii la presedintia tarii.

"In primul rand, cand castigi, nu te retragi. Ai castigat cu 90%, celalalt a pierdut si vezi ca se duce in birou. In al doilea rand, obligatia lui Crin Antonescu si a mea nu este fata de Basescu si ziarele lui Basescu, ci este fata de cei care au votat. Eu nu as face niciodata ceva care sa-i dezamageasca pe acei oameni. Nu stiu ce va decide Crin. Eu imi doresc, si cred ca e corect sa ramana copresedinte, si va fi candidatul nostru la presedintia tarii", a afirmat Victor Ponta.

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a afirmat ca se va retrage din viata politica daca Traian Basescu redevine presedintele Romaniei.

Victor Ponta a mai precizat ca "exista o singura posibilitatea foarte clara. Ce va fi decis de CCR, va fi aplicat si respectat de Guvern".

"Legea spune foarte clar. CCR are dreaptul sa ceara tututor instuitutiilor publice datele pe care le considera necesare, si de la MAI si de la INS".

FOTO: Intact Images

USL va cere CCR sa aplice forma initiala a OUG 41, care nu impune cvorum la referendum... Rezultatul referendumului: Cristian Adomnitei a demisionat din fruntea PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x