Antena Căutare

Victor Ponta, la mitingul USL: "Romania nu mai este a PDL-ului si a lui Traian Basescu"

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la mitingul USL organizat pe Arena Nationala, ca Romania trebuie sa scape de PDL si ca Traian Basescu este ultimul securist si comunist al tarii. El i-a indemnat pe oameni sa voteze USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Iata cele mai importante declaratii ale lui Victor Ponta!

"In acest moment am uitat tot ce a fost greu in aceste 5 luni, am uitat toate dezamagirile si abia astept 9 decembrie sa ii batem din nou pe PDL si pe Basescu."

"Vreau sa ii salut cu deosebit respect pe toti cei 7,5 milioane de romani care au votat la referendum sa scape de Traian Basescu".

"Cred ca cel mai bine va fi cand vom striga cu totii "Jos Basescu!"

"Asta seara trebuie sa ma adresez si celorlalti romani care nu au votat si celor care nu au votat si nu vor vota din cauza ca nu mai au speranta de mai bine. Am aceeasi datorie si fata de ei si vreau sa ma adresez tuturor. (...) Va rog daca sunteti nemultumiti sa imi spuneti mie, nu altora. Vreau sa ii salut si pe liderii europeni care stau in aceasta seara in alta cladire. Ei trebuie sa afle ce credeti despre Traian Basescu si despre PDL."

"Vreau sa imi dati voie sa spun ca USL si noi toti ca romani suntem europeni, ne-am castigat acest drept si nimeni nu trebuie sa mai spuna ca suntem cetateni de mana a doua. Asta vreau sa spun in aceasta seara pentru colegii nostri, liderii europeni."

"Anul 2012 este nu doar anul victoriei, este anul marii schimbari, anul in care trebuie sa mergem inainte, sa facem schimbarea care sa conteze. Anul acesta trebuie sa mergem pana la capat. Este extrem de important sa mergeti sa le spuneti celor 7,5 milioane care au votat la referendum dar si celor care nu au votat ca trebuie sa mergem inainte, sa nu o luam inapoi."

"In ianuarie o mana de oameni in Bucuresti si in alte orase au avut curajul sa iasa si sa il schimbe pe Boc. Noi in Parlament am reusit sa schimbam Guvernul Ungureanu si pe Blaga si Anastase. Trebuie sa mergem inainte cu schimbarea, sa nu avem din nou parte de raul facut de ei. Pe 9 decembrie facem dreptate si mergem pana la capat."

"Voi ati adus la guvernare o echipa a USL care a inceput deja sa repare raul pe care l-a facut Traian Basescu. Am promis ca dam inapoi salariile si ne-am tinut de cuvant. Am promis ca dam inapoi pensiile si ne tinem de cuvant. Am promis ca ii vom ajuta pe toti cei care au fost loviti de seceta si ne tinem de cuvant."

"Am calcat pe toate bombele pe care PDL le lasase Romaniei. Credeti ca sunt bucurosi ca le-am oprit furtul de la Hidroelectrica, ca am oprit falimentarea Postei Romane, ca dam un viitor Oltchim? Nu putem merge inapoi la cei care au vandut tara bucata cu bucata."

"Sunt multe lucruri pe care le avem de facut impreuna in acest mandat care va incepe. Vreau sa ma gandesc nu numai la un mandat de 4 ani, ci cum va arata Romania in 2019 si atunci cand domnul Crin Antonescu isi va incheia primul mandat la Cotroceni."

"Trebuie sa schimbam nu numai Constitutia Romaniei, Traian Basescu este ultimul comunist si securist al Romaniei. Trebuie sa il schimbam nu numai pe el, ci si pe cei care l-au tinut la putere atata timp."

"Romania se bazeaza nu pe taierea salariilor, pensiilor si ajutoarelor celor cu dizabilitati, ci pe investirea in energie si agricultura. Avem nevoie de drumuri, de mari orase care sa nu inghete pentru ca Boc s-a razbunat pe cetateni ca nu l-au mai votat."

"Pentru 2012-2016 nu putem facem nimic daca nu spunem ca Educatia si Sanatatea au o importanta mare pentru Romania."

"Va cer sprijinul sa fiti alaturi de mine si de USL pentru a duce schimbarea pana la capat. Am pornit impreuna pe acest drum, nu imi abandonez partenerii si ii respect si pe cei care au crezut si pe cei care nu au crezut in noi. USL este un proiect nu numai al lui Ponta si Antonescu, ci al nostru al tuturor."

"Basescu si cei de la PDL ori nu au inteles ori nu vor sa inteleaga mesajele pe care romanii le-au dat anul acesta. Trebuie ca pe 9 decembrie sa dam dovada ca Romania nu mai este a PDL-ului si a lui Traian Basescu."

FOTO: Intact Images

UPDATE! Jose Manuel Barroso, Angela Merkel si Traian Basescu au participat la Congresul PPE de la Palatul Parlamentului... Crin Antonescu, la mitingul USL: "USL este suficient de puternica pentru a conduce Romania spre bine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x