Antena Căutare

Victor Ponta: "Oprescu va fi sustinut de toate partidele din USL"

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca problemele cu PC vor fi rezolvate, iar Sorin Oprescu va fi sustinut la Capitala si de cel de-al treilea partid din USL, informeaza Mediafax. De asemenea, presedintele PNL, Crin Antonescu, a mentionat ca decizia luata luni este "oficiala si definitiva".


"Il sprijina si il iubeste (Vanghelie pe Oprescu, n.r.), ca in vremurile de demult", a spus Ponta.

Intrebat despre declaratiile de luni ale liderului PC, Ponta a mentionat ca exista un alineat in statutul USL care stabileste ca, la Bucuresti, candidatul USL este stabilit de cei doi copresedinti ai Uniunii, ceea ce inseamna ca decizia privind sustinerea lui Oprescu este statutara.

Ponta a spus ca problemele cu PC se vor rezolva, iar Oprescu va fi sustinut de cele trei partide din USL.

Presedintele PSD a mai spus ca Cristian Popescu Piedone este un primar foarte bun, apreciat de cetatenii din Sectorul 4, ceea ce inseamna ca acesta trebuie sustinut.

El a tinut sa mentioneze ca relatia PSD cu PC a fost, in timp, "o dragoste cu nabadai". "Ne-au mai parasit prin 2004", a spus Ponta.

La randul sau, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca a discutat cu co-presedintele ACD, saptamana trecuta, despre sustinerea lui Oprescu de catre USL. "A fost de acord", a spus Antonescu, mentionand ca decizia USL este "oficiala si definitiva".

Parteneriatul USL-Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei a fost anuntat oficial luni, intr-o conferinta de presa sustinuta de catre copresedintii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, la care a participat si Sorin Oprescu.

"O sa-mi depun candidatura la alegerile viitoare in calitate de independent sprijinit de USL", a precizat primarul Capitalei.

Daniel Constantin a afirmat, dupa ce Crin Antonescu si Victor Ponta l-au prezentat pe Sorin Oprescu drept candidatul USL pentru Primaria Capitalei, ca decizia nu este una in conformitate cu Protocolul Uniunii. "In acest moment Sorin Oprescu nu este candidatul USL pentru Primaria Capitalei", a spus Constantin.

foto: Intact Images

Scandal in Parlament: Votul pentru Fondurile Europene, amanat... Principesa Margareta critica refuzul Puterii de a-l invita pe Rege in Parlament: "S-a ratat o ocazie cruciala pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x