Antena Căutare

Scandal in Parlament: Votul pentru Fondurile Europene, amanat

Votul din Parlament pentru investirea in functie a ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban, s-a amanat pentru ora 12:00.



Sedinta plenului reunit al Parlamentului a fost suspendata pana la ora 12.00, la propunerea PDL, informeaza Mediafax. Partidul a motivat ca doua dintre comisii nu si-au finalizat audierile, astfel ca unele dintre punctele de pe ordinea de zi nu ar putea fi dezbatute.

Imediat dupa inceperea sedintei, liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a solicitat amanarea acesteia pentru ora 12.00, motivand ca doua comisii nu si-au finalizat audierile si, in consecinta, unele puncte de pe ordinea de zi nu vor putea fi dezbatute.

In replica, liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, a acuzat ducerea in derizoriu a sedintelor de plen reunit de catre parlamentarii coalitiei de guvernare.

Presedintele de sedinta, Mircea Geoana, s-a declarat nemultumit de faptul ca se incearca o amanare, in conditiile in care premierul Emil Boc si o serie de ministri sunt prezenti.

"DomnuleToader, vreti sa-i faceti asta primului-ministru?", a a intrebat Geoana.

"Domnul prim-ministru a fost consultat", a raspuns Toader.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a solicitat ca Parlamentul sa dezbata propunerea de infiintare a Ministerului Afacerilor Europene, dupa care sa se decida amanarea sau continuarea lucrarilor.

Supusa la vot, propunerea lui Mircea Toader de amanare a sedintei a fost aprobata cu 174 de voturi "pentru", 167 de voturi "impotriva" si doua abtineri.



Foto: Intact Images

Consiliul National Secuiesc cere autonomia judetelor Harghita si Covasna... Victor Ponta: "Oprescu va fi sustinut de toate partidele din USL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x