Antena Căutare

Victor Ponta: “Orice fel de actiune comuna cu PNL este necesara pana la alegeri”

Partidul Social Democrat nu vede o posibila o guvernare comuna cu liberalii, dar orice fel de actiune comuna este absolut necesara pana la alegeri, a declarat, astazi, presedintele formatiunii, Victor Ponta

"Am toata convingerea ca PNL este singurul partid adevarat de dreapta si are solutii de dreapta. Oamenii trebuie sa aleaga intre ceea ce propunem noi si ceea ce propun liberalii. Singurul lucru catastrofal este sa ramai pe mana lui Basescu, Boc, PDL, care nu au niciun fel de gandire, nici de stanga, nici de dreapta", a afirmat liderul PSD.

Referindu-se la afirmatia liderului PNL, Crin Antonescu, conform careia PSD nu ar fi interesat de o actiune unitara a opozitiei, Ponta a subliniat ca partidul pe care il conduce nu numai ca este interesat, dar el este 'cel care declanseaza aceasta actiune', pentru ca liberalii nu au numarul necesar de voturi.

"Orice fel de actiune comuna este absolut necesara si o vom face impreuna pana la alegeri. Dupa alegeri, noi vrem sa guvernam cu masuri si solutii de stanga, ei vor cu masuri si solutii de dreapta. Dar asta numai oamenii pot sa decida, nu o intelegere intre mine si Antonescu", a spus Ponta.

El a anuntat ca social-democratii vor continua orice colaborare cu partidele din opozitie, la nivel parlamentar, mai ales cu PNL, aceasta vizand in special buna desfasurare a Legislativului.

"Am spus anterior ca PSD intra la guvernare numai dupa alegeri anticipate. Nu le sustinem, asta incercam sa obtinem, prin actiunile noastre. Solutia pentru Romania o reprezinta reintoarcerea la oameni, un Guvern care sa aiba legitimitate, nu sa fie sprijinit cumparand si santajand parlamentari. In 16 octombrie, va vom prezenta oferta noastra de guvernare. Nu poti sa zici ca maine vii la guvernare daca nu vii sa spui ce vrei sa faca la guvernare", a conchis Ponta.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: intactimages.ro

Emil Boc: "Scadem TVA daca vom gasi o masura alternativa ce va putea fi aprobata de Parlament"... Ponta: "Alegerile anticipate, absolut necesare in primavara anului 2011"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x