Antena Căutare

Victor Ponta, pe blogul sau: "Dracul este chiar Traian Basescu! Voi face totul sa scap tara de el!"

Lupta politica a capatat proportii. biblice. Victor Ponta este de parere ca Dracul este chiar Traian Basescu. Presedintele PSD il acuza pe seful statului ca "isi baga coada" peste tot. Victor Ponta a facut aceste afirmatii pe blogul personal.



"Problema este ca Dracu' are si coada, ca o baga nonstop in viata noastra amarata, dar ca mai ales dupa atatia ani inca reuseste sa aiba efectul dorit! Sa ma explic: - sigur ca cel mai tare isi baga Dracu' coada in PDL si in Guvern; nimic special aici, pana la urma sunt creatia lui si trebuie sa-l slujeasca neconditionat, fara el n-ar avea loc nici macar in Iad"



"Dracu' si-a bagat coada si la noi, la PSD, daca au ajuns domnii Oprea, Sarbu si Diaconescu sa realizeze brusc ca au trait in Infern atatia ani pana au primit lumina izbavitoare taman de la Scaraotchi! tot Dracu ii spune malefic lui Geoana la TVR 1 ca nu poate primi onorul militar dar ca poate sa conduca Senatul fara probleme dar nu pe degeaba vine sprijinul, ci conditionat - sa bage in continuare fitile in partidul care il sustine sa saboteze colaborarea cu PNL prin tot felul de idei nastrusnice si oricum sa dea subiecte care sa acopere discutia publica despre ce face Base cu bugetul, cu Educatia, cu pensiile sau chiar cu cealalta mizerie numita cazul Roberta"





Mircea Geoana, suspendat 6 luni din PSD!... UPDATE! Guvernul a aprobat sase amendamente din cele 24 propuse de Parlament pe Legea salarizarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x