Antena Căutare

Victor Ponta se bazeaza pe Elena Udrea: Boc va fi schimbat saptamana viitoare

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti ca discutiile din PDL sunt ca premierul Emil Boc va fi schimbat saptamana viitoare.

Liderul social-democrat a adaugat ca gestul lui Emil Boc de a-si asuma raspunderea pe o lege atat de importanta cum este Codul muncii este aberant.

Probabil ca Emil Boc va fi primul caruia i se va aplica noul Cod al Muncii, va fi concediat fara niciun fel de compensatii sau de preaviz", a estimat Ponta.

Intrebat pe ce se bazeaza cand face aceasta afirmatie, Victor Ponta a spus ca are „cea mai credibila sursa din Romania in materie de schimbari de Guvern - doamna Elena Udrea."

Nu exista o sursa mai credibila decat aceasta, daca doamna Udrea a grait, sigur se va intampla', a adaugat Victor Ponta.

Sursa: Antena3

Basescu se razbuna pe Interne pentru "javra ordinara”... Stolojan nu considera ca inlocuirea lui Boc este utila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x