Antena Căutare

Victor Ponta: USL are 231 de parlamentari, la care se adauga UNPR si minoritatile

Premierul desemnat Victor Ponta a explicat ca, dupa inscrierea in PNL a inca doi parlamentari, grupurile Uniunii Social Liberale din Parlament totalizeaza 231 de senatori si deputati, ceea ce reprezinta numarul exact de voturi necesar pentru validarea Guvernului. La acestia se adauga insa si minoritatile si UNPR.

"In momentul de fata, am vorbit cu colegii liberali si mai sunt doi parlamentari care s-au inscris in grupul PNL, deci avem 231 de membri ai Uniunii Social Liberale, plus Mircea Geoana, care sigur, am discutat si va vota cu noi, deci 232 de voturi. Mai sunt 17 voturi discutate si luni vom semna protocolul cu minoritatile nationale, si 26 din grupul UNPR", a declarat Ponta, adaugand ca Executivul sau mizeaza pe aproximativ 270 de voturi.

"Grupul parlamentar USL are, in acest moment, fix 231 de membri. Insa nu vreau sa ma bazeze numai pe grupul USL, pentru ca inseamna o majoritate la limita limitei, si din acest motiv o majoritate mai stabila este in favoarea Guvernului", a mai spus Ponta.

Foto: Intactimages

Suceava: PNL a gasit sute de morti pe listele electorale permanente... Guvernul Ponta, audiat si supus votului luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x