Antena Căutare

Videanu si Condescu, blat pentru dezbinarea minerilor

A iesit la iveala un protocol tinut "la secret", incheiat intre ministrul Economiei, Adriean Videanu, si liderul sindical Marin Condescu. Actul, ca atare, este in afara oricarei norme de legislatie europeana: sfideaza mecanismul institutional, arunca legile economiei de piata la gunoi, stabileste masuri arbitrare de sprijinire a unor companii sau de lichidare a altora. Oriunde in lume, asemenea acte semnate de oficiali ar determina demisii si demiteri.


Ministrul isi tradeaza chiar juramantul depus la investire, asumandu-si acte prin care buna guvernanta devine o caricatura.

Liderul sindical Condescu devine si el un tradator al intereselor minerilor, care sub aparenta protectie blocheaza alaturarea lor fireasca la miscarea nationala de protest a salariatilor impotriva curbei de sacrificiu.

Protocolul rusinii semnat de Videanu-Condescu arunca si mai mult in derizoriu angajamentele asumate prin scrisoarea catre FMI.

Tot articolul, in Jurnalul National

Elena Udrea cere desfiintarea Companiei Nationale de Investitii... Adio 5 stele! Banii de cazare pentru deputati, redusi la jumatate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x