Antena Căutare

Videanu si Condescu, blat pentru dezbinarea minerilor

A iesit la iveala un protocol tinut "la secret", incheiat intre ministrul Economiei, Adriean Videanu, si liderul sindical Marin Condescu. Actul, ca atare, este in afara oricarei norme de legislatie europeana: sfideaza mecanismul institutional, arunca legile economiei de piata la gunoi, stabileste masuri arbitrare de sprijinire a unor companii sau de lichidare a altora. Oriunde in lume, asemenea acte semnate de oficiali ar determina demisii si demiteri.


Ministrul isi tradeaza chiar juramantul depus la investire, asumandu-si acte prin care buna guvernanta devine o caricatura.

Liderul sindical Condescu devine si el un tradator al intereselor minerilor, care sub aparenta protectie blocheaza alaturarea lor fireasca la miscarea nationala de protest a salariatilor impotriva curbei de sacrificiu.

Protocolul rusinii semnat de Videanu-Condescu arunca si mai mult in derizoriu angajamentele asumate prin scrisoarea catre FMI.

Tot articolul, in Jurnalul National

Elena Udrea cere desfiintarea Companiei Nationale de Investitii... Adio 5 stele! Banii de cazare pentru deputati, redusi la jumatate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x