Antena Căutare

VIDEO! Elena Udrea a dat o petrecere electorala pentru locuitorii sectorului 6

Elena Udrea a inceput seria pomenilor electorale inca din martie. Duminica seara, intr-un restaurant din Capitala, 200 de invitati-alegatori au avut parte de muzica, dans si o masa copioasa.

Ca sa nu mai vorbim de ocazia de a o vedea de aproape pe vestita blonda de la Cotroceni. Aproape 200 de bucuresteni care locuiesc in sectorul 6 au profitat de asta.

Cand a venit vorba de sponsorii evenimentului toata lumea avea alta varianta. Reprezentantul restaurantului a spus ca este o sponsorizare venita din partea localului, Cristian Poteras, primarul sectorului 6 a vorbit despre o masa organizata de un ONG, iar invitatii stiau ca e o masa data de doamna Udrea.

Dar petrecerea nu a fost singurul motiv de bucurie pentru locuitorii sectorului. Sambata, sase autocare pline cu persoane de varsta a treia au plecat in pelerinaj la manastirile din Bulgaria. Circuitul turistic a fost organizat de primarul Cristian Poteras si bisericile din sector.



Foto: Intact Images

Ponta: Tony Blair mi-a confirmat programul meu economic foarte pragmatic... Ungureanu a parasit sedinta Coalitiei, acuzand presiuni politice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x