Antena Căutare

VIDEO! Premierul Ungureanu, poreclit Labus. Vezi de la ce i se trage!

Mircea Badea s-a amuzat in cea mai recenta emisiune "In Gura Presei" de faptul ca premierul Ungureanu ca nu stia de marirea salariilor cu 25%, inainte de discursul presedintelui.

Realizatorul a spus ca prezenta presedintelui in Parlament, pentru discursul de joi a semanat cu iesirea mirilor din biserica, dupa cununia civila.

"Roberto da se te pup. Tu ce-ai facut fata, ia vino si tu incoa', o lua si pe Boagiu, pe Prigoana l-a cam flituit", a comentat Badea.

Badea l-a ironizat apoi pe premierul Mihai Razvan Ungureanu, caruia i-a gasit si o noua porecla "Labus".

"Bai da' ala micu, nu Boc, ala tunsu' de s-a tuns -4, Ungureanu, ala cu Guvernul lui pe unde era. Premierul Ungureanu e noul Boc. Deci uite-l tu p-asta cu manuta lui asa, Labus, cum ar veni. Ce-a facut fratioare asta, unde s-a pitit? [...] Eu cred ca MRU a aflat de la televizor ca trebuie sa faca o marire de 25% si, repede, ca vin alegerile. Nu cred ca nici macar nu l-a anuntat inainte, nu ca l-a intrebat", a comentat realizatorul.



Foto:A1.ro

Crin Antonescu il incurajeaza pe premier in santajul UDMR din cazul UMF Targu Mures... Legea privind prevenirea si combaterea violentei in familie, promulgata de presedintele Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x