Antena Căutare

VIDEO! Udrea nu a putut dona sange pentru ca avea nivelul hemoglobinei prea mic

Elena Udrea nu a putut dona sambata sange in cadrul campaniei organizate astazi de OTPDL din cauza unui nivel al hemoglobinei sub limita admisa.

"Hemoglobina mea era de 12,4 si inteleg ca limita este de 12,5. Data viitoare o sa incerc din nou si sper ca a treia oara sa si pot dona sange", a spus Elena Udrea, citata de Mediafax.

Vicepresedintele PDL venise pregatita pentru a dona sange la sediul Organizatiei PDL Bucuresti, fiind imbracata "cat mai comod" si avand incaltaminte fara tocuri inalte, intr-o rochie rosie din jerse si cizme negre fara tocuri.

"Stiam ca donez 450 de mililitri de sange, doream sa fiu cat mai comod imbracata, sa pot sa ma tin pe picioare", a precizat Udrea, raspunzand intrebarilor ziaristilor.

Totusi, ea a precizat ca nu are niciun motiv de ingrijorare privind starea sa de sanatate.

"Nu e niciun motiv de ingrijorare. Va trebui sa inteleg exact cum se trateaza aceasta hemoglobina mica. Presupun ca nu sunt motive serioase, iar avand in vedere ca sunt intr-o perioada mai putin aglomerata a activitatii mele, probabil ca voi fi din ce in ce mai bine cu sanatatea", a explicat Elena Udrea.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, apare si intr-un clip de sustinere a campaniei "Doneaza sange, salveaza vieti", initiata de organizatia de tineret a filialei inca de anul trecut.



Foto: Intact Images

Vasile Blaga: PDL spera sa obtina peste 30% la alegerile parlamentare... PDL imparte afise cu pozele parlamentarilor Opozitiei: "El este unul dintre chiulangii!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x