Antena Căutare

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă fac ultimele eforturi înainte de alegeri. Cum s-au pregătit cei doi candidați

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă fac ultimele pregătiti înaintea marii confruntări de pe 24 noiembrie când se va decide, fără doar și poate, cine va fi Președinteșe României.

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă fac ultimele eforturi înainte de alegeri. Cum s-au pregătit cei doi candidați
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se vor confrunta pentru titlul de Președinte al României pe 24 noiembrie 2019

Viorica Dăncilă a anunțat că va încheia campania pentru cel de-al doilea tur de scrutin cu un mesaj adresat românilor.

”Vineri voi avea un discurs final pentru români, mă voi adresa tuturor cetăţenilor români şi astfel voi închide campania electorală”, a anunţat, miercuri seară, la Antena 3, Dăncilă.

Echipa de campanile a Vioricăi Dăncilă nu a anunţat detaliile ultimului eveniment electoral.

La rândul său, Klaus Iohannis participă, vineri, de la ora 17.00, la o întâlnire cu alegătorii din Bacău, după ce joi a fost la Galaţi. Întâlnirea are loc la Teatrul de Vară din Bacău.

Printre cei care vor lua cuvântul se numără şeful statului, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, senatorul PNL Alina Gorghiu şi preşedintele PNL Bacău, Ionel Palăr. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu va fi prezent la ultima acţiune de campanile a candidatului partidului, întrucât, de la ora 18.00, are programată o întâlnire cu membrii organizaţiei PNL Argeş.

Duminică, între orele 7.00 şi 21.00, va avea loc procesul de vot în ţară, iar campania electorală se încheie sâmbătă dimineaţă.

9.359.673 de alegători au mers la urne, reprezentând 51,19% din numărul total al celor înscrişi pe listele electorale.

Numărul voturilor valabil exprimate a fost de 9.216.517, ceea ce înseamnă 98,47% din numărul voturilor exprimate, în timp ce 142.961 de voturi (1,53% din numărul voturilor exprimate) au fost nule.

Viorica Dăncilă, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Nici de ministru nu ar fi bun! Este scandalagiu”... Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Astăzi a împlinit 18 ani și s-a dus direct la vot! El votează pentru că îi pasă de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x