Câți alegători a câștigat Viorica Dăncilă după conferința de la Palatul Parlamentului! Cifre uluitoare!

Viorica Dăncilă a câștigat algători pentru alegerile prezidențiale de duminică, după conferința de presă pe care a susținut-o, marți, la Palatul Parlamentului, potrivit sociologului Marius Pieleanu. 

Viorica Dăncilă

„Până aseară la dezbatere, din electoratul PSD care este mult mai mare decât ce a obținut doamna Dăncilă duminica trecută, o votau doar 70%. Știm astăzi deja, pe măsurătorile făcute dimineață, până la ora 6.00, că mai mult de 90% dintre cei care se declară că sunt votanți tradiționali PSD vor da votul doamnei Dăncilă în turul 2.

În proporție de peste 75% din electoratul care a dat votul lui Mircea Diaconu în turul 1 merge deja către Viorica Dăncilă.3 din 4 votanți Mircea Diaconu, de la Pro România, de la ALDE și evident și unii care veneau din zona PSD-ului ca vot politic, vor da votul ei”, a spus Marius Pieleanu, la „Punctul de întâlnire".

Peste 90% din voturile doamnei Bruynseels merg către Viorica Dăncilă. De asemenea, cele ale lui Alexandru Cumpănașu, tot peste 95%", a spus

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri